„Zločin v Posázavském pacifiku“

Jitka Holcová – Zdravím duše spřízněné . Zítřejší divadlo je OK – díky koordinátorce JŠ Počítáme tedy s : Jani Hlavatou, Lenkou Prajzlerovou, Janou Štěpánovou, 3x s Hornychovými a Petrem Vatuňou. Jede totiž 7 klientů! Poprvé novým autem. Začátek v 19,30 buďte prosím dřív, půlka lístku stojí 140,- Kč. Díky!!!!
Lenka Prajzlerová – Před Hankovým domem jsem přešlapovala včera už od 19,00 hod. v očekávání příjezdu klientů DSJ. Když už byli shromážděni všichni dobrovolníci a blížil se začátek představení a auto DSJ bylo v nedohlednu, zmocňovala se některých dobrovolníků nejistota, zda jsme měli vůbec přijít. Zhruba 5 minut před půl osmou se auto konečně přiřítilo se zničeným řidičem Lukášem, který si stěžoval že mu nešli do auta řádně uspořádat vozíčky jak bylo deklarováno. S posledním zvoněním v divadle jsme konečně umístili do hlediště i posledního diváka ze Žirče a všichni jsme si mohli oddechnout. Tak jako včera v divadle jsem se už dlouho nepobavila a nezasmála. Představení bylo plné humoru a trampských písniček. Diváci výkon herců odměnili dlouhým potleskem, takže je vyprovokovali k přídavku, což je spíš „parketa“ koncertů. Klienti DSJ vypadali také spokojeně. Myslím si že kdo se divadla divadla zúčastnil tak rozhodně nelitoval.
Jana Štěpánová – Přidávám se k Lence, divadlo bylo pohodové, vtipné. ..herci si s námi při focení i chvilku povídali a říkali, že hrají tak ,aby se i sami bavili a bylo to vidět . Úžasná atmosféra ovlivnila i klienty a tak se nikomu nechtělo domů. Když Lukáš oznámil, že pojede nadvakrát, přihlásil se do první „várky“ pouze 1 klient. Bylo ale potřeba alespoň 3, po delším rozmýšlením se ještě 2 klientky přidaly. Divadlo trvalo s přídavky neobvykle dlouho ,bylo kolem 22,15 ,když jsme měli klienty v předsálí připraveny na focení a to i s povídáním s herci končilo kolem 22.45. Čekání na odjezd druhé „várky“ bylo , díky otevřené divadelní kavárničce, také velmi příjemné.